Úvod » Články

Teplýšovice - Votice 2:1

publikováno 17.11.2015

Podzimní část soutěže jsme uzavřeli ziskem tří bodů ...

V posledním mistrovském utkání tohoto podzimu jsme na domácím hřišti přivítali Votice. Po minulém utkání v Podlesí, kde jsme absolutně nezvládli druhý poločas, jsme v duelu se třetím týmem tabulky mohli pouze překvapit. I když měli hosté v prvním poločasu mírnou převahu, tak jí využít nedokázali. Pouze ve 27.minutě se pokusil Budil usměrnit do brány hlavou centr z levé strany. Naštěstí ho za záda pohotového Khola nedostal. Naše snahy, díky nepřesným přihrávkám na útočníky, vesměs končily daleko před pokutovým územím Votic a nebo v rukách výborného Tůmy v brance. Až ve 43.minutě se utrhl Hnilička. Zatáhl míč na pravý rohový praporek. Odtud poslal centr na Starečka ve vápně. Ten měl dost času na zpracování a chytrou střelou ke vzdálenější tyči poprvé rozvlnil soupeřovu síť. Podruhé se mu to podařilo pět minut po změně stran. Využil přihrávky od Průchy a vydal se sám na bránu. Donutil Tůmu k výběhu. Díky důrazu Stareček v souboji protlačil balón za záda gólmana a zakončení do prázdné brány pro něj již byla rutina. V tomto poločasu se hra vyrovnala a k vidění bylo i několik šancí na obou stranách. V 68.minutě udělala chybu naše defenziva, když nejprve nechala před Kholem votické hlavičkovat. Míč sice zastavila tyč, ale dorážka od nehlídaného Štorka již za záda bezmocného brankáře mířila. Již o dvě minuty později jsme měli soupeře ve vápně znovu. Khol však pěkným zákrokem vyrovnání nedopustil. Zbytek času se hra přelévala od brány k bráně, ale ke změně skóre to již nevedlo. Tři body, hlavně po nářezu z minulého týdne potěšili. Naše hra byla plná chyb, které nás stáli hodně sil, ale votičtí svou hrou také nepřekvapili.

Sestava: Khol – Novotný, Drazdík, Kobler, Hýbek – Hnilička (61.Boťa), Brabenec, Průcha, Hanka(K) (56.Schlafer) – Stareček (85.Škvor), Matoušek (74.Veselý)

Branky: 2x Stareček (43.a50.)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery