Úvod » Články

Teplýšovice - Tupadly 3:1

publikováno 24.03.2015

Cenné vítězství na úvod ...

V prvním jarním mistráku jsme na domácím trávníku přivítaly Tupadly. Od úvodních minut se hrálo ve vysokém tempu od brány k bráně. Do první obrovské šance se dostali hosté v 19.minutě. Po závaru v našem vápně musel nejprve zasahovat Benák a následnou dorážku z brankové čáry vykopával Kuchta. O 2 minuty později měli otevření skóre na kopačkách opět tupadelští. Konkrétně Škodák, kterému se podařilo dostat za naší obranu a po krátkém sólu ho pěkným zákrokem zastavil až Benák na hranici šestnáctky. Naše první velká šance přišla po čtyřiadvaceti minutách, když P. Škvor zprava odcentroval do vápna. Tam se z první pokusil zakončit Veselý, ale jeho rána těsně minula přední tyč. Ve 27. minutě se do brejku dostal Matoušek. Se svou příležitostí naložil lépe než soupeř před šesti minutami a Remeše i když s trochou štěstí přeloboval - 1:0. Matoušek se ještě o chvilku později pokoušel náš náskok zvýšit, ale bránu z deseti metrů o kousek přestřelil. O tom, že jsme nehráli úplně v pohodě svědčilo 10 závěrečných minut tohoto poločasu. I když jsme hosty dokázali dostat pod tlak, tak ke kloudné střele na bránu jsme se neodhodlali a před brankou soupeře jsme si míč mezi sebou (možná ze strachu něco nezkazit) přehazovali jako horký brambor. Pár vteřin po změně stran se tupalští natlačili na naší půli. Z toho vytěžili centr z levé strany do našeho vápna. Tam nechala obrana trestuhodně volného Trávničku, který hlavou vyrovnal. Hosté se ale dlouho neradovali. V další minutě poslal dlouhý centr před Remeše Kuchta. Tam ho Veselý hlavou přihrál k Hruškovi, který krátkou kličkou obhodil brankáře a tím nás opět poslal do vedení. Celá druhá půle byla z naší strany ve znamení zahozených šancí a hašení problémů po zbytečných ztrátách míčů. Benák si ale celý zápas počínal suveréně a nic neponechal náhodě. Naší mírnou převahu zužitkoval až v 84.minutě opět Hruška, který po kombinaci na pravé straně zakončené přihrávkou na desítku, skóroval podobným způsobem jako na začátku poločasu. 3:1 je cenné vítězství, vzláště  po náročném soustředění, z kterého jsme se vrátili v sobotu. Unavené nohy byli hlavně ve druhém dějství znát a i to dalo vyniknout Stařeckému na předstoperu, který byl tentokrát jednoznačně naším nejlepším hráčem.

Sestava: Benák – Kuchta, Novotný, Stařecký, P.Škvor (C) (57“Stěhule) – Průcha, Stareček, Hruška, Hanka – Matoušek (85“Dvořák), Veselý (63“Hnilička)

Branky: Matoušek (27.), Hruška (46. 84.)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery