Úvod » Články

Červené Pečky - Teplýšovice 2:2

publikováno 29.10.2014

Další zápas, kdy jsme nedokázali prodat to co umíme ....

Poslední říjnovou neděli jsme zajížděli na hřiště posledního soupeře podzimní části, kterého jsme mohli označit jako „slabšího“, do Červených Peček. Do zápasu jsme vstoupili lépe. Míč byl převážně na našich kopačkách, zatím co domácí se dostali pouze do ojedinělých brejkových situací. V 11. minutě poslal Tomáš Boťa dlouhou křižnou přihrávku napravo na Zemana. Ten příležitost využil a zamířil si to do vápna. Tam obhodil Pospíšila v bráně a poslal balón ke vzdálenější tyči. Tím nás poslal do vedení 1:0. Po půl hodině hry se do šance dostali domácí, když si na přihrávku, která přešla zleva přes naše vápno, naběhl Hendrich. Tomu ale naštěstí rána nesedla a míč putoval vedle. Za chviličku ve 33. minutě se v podobné situaci, ale v opačném gardu ocitl Laštovka. Střelu, která od něj mířila ke vzdálenější tyči. mohl Stařecký v bráně pouze vyprovodit pohledem. Tím bylo srovnáno na 1:1. Naší pokračující převahy jsme ani v následujících minutách nedokázali využít. Zato soupeř pět minut před koncem půle zahrozil ještě jednou, ale tentokrát nás zachránil Stařecký. V 70. minutě si při rohu Tomáš Boťa zahrál na přetlačovanou s Bílkem. Bohužel se to stalo v našem pokutovém území a proto to bylo ohodnoceno žlutou kartou a penaltou. K té se postavil poškozený Bílek. Jeho ránu k pravé tyči sice Stařecký vystihl, ale gólu nezabránil – 1:2. O 4 minuty později se Tomáš Boťa pokoušel  mezi tři tyče uklidit roh. I když si za cíl zvolil vzdálenější tyč, tak se Pospíšilovi podařilo míč vyrazit. V 76. minutě se po rychlém protiútoku dostal v nebezpečné pozici ke střele Kruliš. Naštěstí mířil vedle. V 85. minutě se ke střele dostal Průcha. Svou ranou pod břevno zařídil konečné vyrovnání na 2:2. Toto bylo další utkání v řadě, ve kterém jsme byli fotbalově lepší. Naší hře ale stále chybí nápad, překvapení a jiskra.

Sestava: Stařecký(K) – Josef Boťa (88.Verner), Tomáš Boťa, Stěhule, Kuchta – Průcha, Hruška, Zeman (59.Matoušek) – Stareček, Hanka, Veselý (Škvor)

Branky: Zeman, Průcha – Laštovka, Bílek

ŽK: J.Boťa, T.Boťa

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz