Úvod » Články

Teplýšovice - Uhlířské Janovice 0:2

publikováno 28.09.2014

I přes prohru jsme odehráli vyrovnaný duel ...

Třetím týmem, který jsme na podzim přivítali na domácím trávníku, byli Uhlířské Janovice. Ty přijeli, vzhledem ke svému postavení v tabulce, jako jednoznačný favorit tohoto utkání. Očekávaná převaha hostů se ovšem nekonala a hrál se vyrovnaný duel převážně na středu hřiště, kdy případná zakončení byla oboustranně pouze z uctivé vzdálenosti. V 18.minutě udělala naše defenzíva chybu, když si nepohlídala dlouhý pas na Tancera za svá záda. Ten se ocitl sám před Stařeckým v bráně a svou šanci využil – 0:1. Odpovědět jsme mohli v jednatřicáté minutě, kdy jsme kombinací zatlačili Uhlíře až k šestnáctce. Stěhule od pravého rohu nacentroval po zemi před Marka v brance hostů. Na přední tyči byli připraveni Stareček a Hanka. Bohužel se nedomluvili a z jasné gólovky bylo pouze nedůrazné zakončení, se kterým si brankář poradil. Zatáhnutí k rohovému praporku a centr do vápna se o něco dále podařilo i Matouškovi na levé straně. Hosté se však důsledně vraceli a protože si na centr nabíhal pouze Hanka v chumlu Uhlířů, tak byla celá akce odsouzena k nezdaru. Před výměnou stran ještě dvakrát po sobě „namazal“ Kuchta špatnou rozehrávkou soupeři a tím ho poslal do brejku. Ten ale naštěstí nedokázal tuto chybu potrestat. V 58.minutě se po souboji v pravém rohu podařilo Hankovi poslat míč do vápna. Stareček ho sice na bližší tyči tečoval, ale balón stále směřoval ven vedle vzdálenější tyče. Tam ho ještě mohl do brány usměrnit z druhé vlny Matoušek. Protože ale s náběhem zaváhal, tak mu k teči chyběli dlouhé 2 metry. Výsledkem akce byl rychlý protiútok. Tancer se dostal k míči na půli před naší vysunutou obranou. Obešel Kuchtu a svou střelou k tyči, proti které neměl Stařecký šanci zvýšil na 0:2. V 69.minutě nás hosté zatlačili před bránu. Ve vápně se dostal vysoký míč zprava k hostujícímu Koopovi. Ten by byl po zpracování v ideální střelecké pozici, ale Stařecký vyběhl a balón mu sebral přímo u nohy. Závěrečné minuty zápasu byly již bez výraznějších šancí. I když se našemu týmu tentokrát technicky nedařilo a chyběla tomu (alespoň v prvním dějství) jiskra, tak by tomuto utkání slušela remiza.

Sestava Teplýšovice: Stařecký(C) – J.Boťa, Kuchta, T.Boťa, Stěhule – Průcha (79.Svatek), Hruška (86.J.Škvor), Stareček, Hnilička – Matoušek (59.Zeman), Hanka (70.Verner)

Sestava Uhlířské Janovice: Marek – A.Sojka, Bílek (42.Hrabánek), Vokřál, Kmoch, J.Kopp, Beneš, T.Kopp, Tancer, Nouzák, Vyhnánek (27.Vondráček)

Branky: 2x Tancer

ŽK: T.Boťa – Beneš, Tancer

Rozhodčí: Chrudimský Jan

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz